Hoe dien ik een geweldig ondersteuningsverzoek in?

HELP ONS OM U TE HELPEN

Het snel en efficiënt oplossen van uw problemen is wat het Klantenondersteuningsteam hier is om te doen. Wanneer u meer informatie geeft over uw probleem, helpt u ons om zo snel mogelijk tot de oorzaak te komen. Zo kunnen we de juiste resolutie weer bij u krijgen.

BESTE PRAKTIJK

1. Beschrijf wat u aan het doen was dat leidde tot het probleem dat u tegenkwam. Bijvoorbeeld:
  • Ik logde in op https://gms.thebigword.com
  • Klikte op het Xxxxx Xxxx menu-item
  • Typte Yyy Yyyyyyy Yyyyy in het Zzzz Zz Zzzzz tekstvak
  • Ik klikte dan op de Opslaan knop.
  1. Beschrijf wat u verwachtte dat er zou gebeuren en wat er daadwerkelijk gebeurde. Bijvoorbeeld:

"Ik verwachtte een pagina met boekingsgegevens te zien, maar er werd een foutmelding weergegeven".

Vermeld enige belangrijke details, zoals:

Voor TT (Telefonisch Tolken) problemen hebben we minimaal de volgende informatie nodig:

• Getroffen servicenummer
  • Getroffen toegangscode
  • Telefoonnummer van de beller
  • Servernaam
  • Topper bestand

Voor al onze andere applicaties:

• Taak/opdracht/boekingsnummers
  • Taalkundige codes/inlognamen (maar geen wachtwoorden)
  • Webadressen (URL's) waar het probleem zich heeft voorgedaan (bv. thebigword.com)
  1. Geef de volledige inhoud van foutmeldingen, dit is echt handig voor ons!
  2. Voeg informatie toe over de datum en tijd waarop het probleem zich heeft voorgedaan (inclusief uw tijdzone), zodat we meer informatie uit onze systemen kunnen achterhalen.

EEN BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN

Het toevoegen van schermafbeeldingen is een geweldige manier om ons uw probleem te laten visualiseren en helpt ons een snellere oplossing te bieden. Voor hulp bij het maken van een schermafbeelding kan u een kijkje nemen op de volgende webpagina:
Hoe maakt u een schermafbeelding

EEN VIDEO ZEGT MEER DAN DUIZEND BEELDEN

Ons precies laten zien wat het probleem is, via een video is de ideale manier om ons te helpen uw problemen tot op de bodem uit te zoeken zonder dat aanvullende vragen hoeven gesteld te worden. Video's kunnen aan uw verzoek worden toegevoegd via het ondersteuningsaanvraagformulier.

Erg bedankt!
Het Klantenondersteuningsteam

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk